Restaurant Hanul Banului

Restaurantul Hanul Banului pune la dispozitia clientilor spatiul ideal pentru o petrecere, o masa de afaceri sau o cina in doi.

Nu veti uita serile pe care le puteti petrece la restaurantul si barul hanului, savurand preparate traditionale romanesti si degustand bauturi fine.
Atat gustul desavarsit al bucatelor, pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc ospitalitatea noastra.


Restaurantul pune la dispozitia clientilor o gama larga de preparate traditionalesi internationale, meniurile se pot stabili dupa preferinta  clientilor.Organizarea de evenimente cu profesionalism sunt dedicate tuturor celor care doresc sa ofere familiei, prietenilor sau angajatilor o experienta de neuitat intr-un cadru intim,serios si elegant.Servicii de masa oferite in functie de preferinetle clientilor: mic dejun, pranz, cina sau all inclusive .
Meniurile sunt atat internationale, dar mai ales traditionale (platouri cu jumari, sorici, slanina afumata, branzeturi traditionale, bulz pe jar, mici, fleica la gratar, tochitura, sarmale, fasole cu ciolan, etc.) . Deserturile, specialitatea maestrului cofetar sunt realizate in laboratorul propriu (papanasi, strudel cu mere, strudel cu branza, clatite cu dulceata)

Va asteptam la Restaurantul Hanul Banului pentru a descoperi impreuna bucataria traditionala romaneasca!