Complex Transalpina

Complexul Transalpina este compus din Hanul Banului şi Pensiunea Crasna.

Pensiunile Hanul Banului si Pensiunea Crasna au fost construite in stil traditional printr-o combinatie reusita de lemn si piatra naturala in ideea de a oferi confort si intimitate.
In cautarea linistii, a unei ambiante placute, a aerului nepoluat si a unei odihne binemeritate va punem la dispozitie 18 camere diferit decorate.

Hanul Banului: camere

Hanul Banului: camere

Hanul Banului clasificata la 4 margarete dispune de restaurant cu capacitatea de 100 locuri, bar si 6 camere duble (5 camere matrimoniale si 1 camera twin): Ursul, Vulturul, Cocosul de munte, Veverita, Cerbul si Lupul.

detalii
Pensiunea Crasna: camere

Pensiunea Crasna: camere

Toate camerele sunt dotate standard cu urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat, mic dejun inclus

detalii
Pensiunea Crasna: interior-exterior

Pensiunea Crasna: interior-exterior

Pensiunea Crasna clasificata la 4 margarete dispune de zona de relaxare si petrecere a timpului liber (sufragerie, loc de servit masa) si 12 camere duble(10 camere matrimoniale si 2 camere twin)

detalii
Restaurant Hanul Banului

Restaurant Hanul Banului

Restaurantul Hanul Banului pune la dispozitia clientilor spatiul ideal pentru o petrecere, o masa de afaceri sau o cina in doi.

detalii